Vel blåst etter storinnrykk - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 15. aug. 2014
  • 17. sep. 2014

Vel blåst etter storinnrykk

Tok imot 1.500 til felles planleggingsdag i Arena.

950 stoler, legging av gulv, rigging av scene, 400 liter kaffe og 1.600 bagetter. Det er mye som skal være på plass når Vestfold fylkeskommune inviterer sine medarbeidere i utdanningssektoren til planleggingsdag på THVS.

- Hele onsdagen gikk med på rigging i Arena og i dag har det vært full fart siden klokka 06.00. Jeg kommer nok til å sove godt i natt, sier Bianca Jakobs.

Sammen med resten av driftsavdelingen på THVS har hun løpt og løftet, rigget og koordinert. I tillegg er en egen rigg-gruppe hentet inn for å bistå med gulv og scene, mens damegruppa til Larvik HK har kokt liter på lite med kaffe. Alt for å bidra til en best mulig ramme når høstens skolestart ble markert i Arena.

- Det er veldig moro at det går an å bruke Arena også til denne typen arrangement. Vi har planlagt denne dagen siden før ferien og jeg føler at det aller meste gikk på skinner, sier avdelingsleder Kjell Robert Kaspersen på teknisk drift og vedlikehold på THVS.

Avdelingen mottok da også velfortjent ros fra utdanningsdirektør for vel gjennomført arrangement.

- Kantinepersonalet skal også ha en stor takk for å ha smurt bagetter siden klokka tre i natt, sa Sørensen fra scenen og avsluttet dermed en dag fylt med både faglig, musikalsk og sosialt innhold. 

Mens hovedforedragsholder Terje Ogden brukte stor deler av dagen til å snakke om klasseledelse og hvordan omsette idealet i praksis i en hektisk hverdag, avsluttet advokat Lippestad dagen med sitt foredrag om menneskeverd og toleranse.

- Dette er en flott anledning til og samles foran et nytt skoleår. Det er et fint initiativ å invitere til en dag der den sosiale aktiviteten er minst like viktig som foredragene. Dette er veldig verdifullt, sa Fylkesordfører Per-Eivind Johansen (H).

Lippestad: - Skolen kan bygge broer og toleranse

 

Bilde fra planleggingsdagen

Kantinepersonalet stilte på jobb klokka 03.00 natt til torsdag for å smøre hele 1.600 bagetter.

Bilde fra planleggingsdagen