- Kan ikke bli mer stolte! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 20. mar. 2015
  • 28. apr. 2015

- Kan ikke bli mer stolte!

Revysjefene jubler etter Terningkast 5 til «Virus(s) i Larvik».

- Det gikk over all forventning og vi kan ikke bli mer stolte, sier revysjef Enya Liverød Gundersen.

Det har vært intense øvingsuker og sene kvelder for gjengen bak årets russerevy. Gårsdagens premiere ga lønn for strevet.

«Ganske snart ble vi fenget med i en revy som virkelig sprudlet, var fullspekket med humor, og som ikke minst imponerte i uttrykk og stram regi. Der unge talenter virkelig viste styrke i svært gode innslag, og der sang og musikk imponerte», skriver Østlands-Posten i anmeldelsen og gir «Virus(s) i Larvik» terningkast 5.

- Dette er det gøyeste vi har gjort. At det gikk så bra gjorde alt strevet verdt det. Ingen av oss klarte å holde tårene tilbake når virussene våre hadde kjøpt blomster til oss, forteller Enya.

Hun har ledet revygjengen sammen med Hanna Røsholt Hansen – med god drahjelp fra regissør Elise Landa Omsland og musikalsk leder Per Arne Strandbakken. Resultatet er både sprudlende og underholdende.

Bilde av revygjengen på THVS

 

Gårsdagens premiere ble spilt for et fullsatt Kon-Tiki, men både fredag og over helga er det ledige plasser. Dermed er det bare å følge avisas anbefalinger og benytte sjansen til å få seg en hjertelig latter:

«Smilet hos uredde og dristige talenter er på plass, forarbeidet har vært grundig, og innholdet er gjennomtenkt. Årets utgave står seg godt ved å være laget på de unges arena, og den kan trygt anbefales».

Billetter kan bestilles på  på sms 454 76 723 eller e-post thvsrevy2015@gmail.com

 

Bildet øverst i artikkelen er faksimile fra anmeldelsen i ØP 20.03.15