- Verdens viktigste spasertur! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 06. mar. 2015
  • 31. mar. 2015

- Verdens viktigste spasertur!

- Ta med deg ditt største smil og møt opp på søndag, oppfordrer aksjonssjefene for Krafttak mot kreft.

Førstkommende søndag drar Frida Hoff og Lise Tretteteig (bildet over) med seg årets russekull på THVS for å samle inn penger til kreftforskning gjennom den årlige aksjonen Krafttak mot kreft.

- Kreft er noe som berører absolutt alle og blir bare mer og mer vanlig. Derfor er det veldig bra at vi kan være med på å bidra til forskning på kreft, sier de to Vg3-elevene.

Går for rekord

Kreft rammer forskjellig og alle kan derfor ikke behandles likt. Pengene fra Kreftforeningens innsamling i 2015 går derfor til forskning på personlig tilpasset kreftbehandling - rett behandling til rett pasient på ett tid.

- Aksjonen er viktig fordi vi samler inn penger til en veldig god sak. Det er helt utrolig at de pengene vi samler inn er med på å forlenge og redde liv, sier aksjonssjefene, som har målet klart:

- Vi har to mål. Det første er å samle inn mer penger enn THVS-russen gjorde i fjor. Det andre er å overkjøre Sandefjord vgs. Men det klarer vi ikke alene, og vi oppfordrer derfor alle til å ta med seg det største smilet de har og vise sitt engasjement klokka 15 på søndag. Det er snakk om å bruke tre timer av fritiden på verdens viktigste spasertur.

29 millioner kroner

1.000 kroner eller mer i bøssa etter søndagens spasertur, gir en minibøsse i russelua og er uten tvil russetidenes viktigste russeknute.

- Russen får ofte mye negativ omtale i media. Ved å samle inn penger til denne aksjonen, kan vi vise at vi gjør mye bra også. I fjor samlet russen på landsbasis inn 29 millioner av totalt 31 millioner kroner under Krafttak mot kreft! Er ikke det fantastisk, så vet ikke vi, avslutter Frida Hoff og Lise Tretteteig.

 

Slik kan du bidra:

Send <KMK> til 2277 (80,-)

www.krafttakmotkreft.no

Kontonummer: 1503.07.66056