– Føler meg privilegert - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 20. jun. 2015
  • 02. sep. 2015

– Føler meg privilegert

Johannes Aagaard-Nilsen Wiik er årets Heyerdahlitt.

– Jeg setter stor pris på denne utmerkelsen og vil takke for tre veldig gode år på THVS, sier en glad vinner etter å ha mottatt velfortjent applaus fra medelever, lærere og ansatte.

Årets Heyerdahlitt deles ut hvert år til en elev som har utmerket seg ved å være spesielt nysgjerrig, modig og utadvendt. Totalt var seks elever nominert til prisen i år. I tillegg til vinneren var Ingvill Taftø i 1TPA, Martin Andreas Wilvang i 1STD, Vilde Kristine Jonassen i 1HOC, Andreas Storvik Ottervig 3PBYB og Annike Melau i 2STFR foreslått av lærere eller andre ansatte ved skolen.

– Årets Heyerdahlitt er en pris jeg er ordentlig stolt av å dele ut og Johannes er virkelig en flott og verdig vinner fra studiespesialiserende utdanningsprogram, sier rektor Robert Rognli.

I begrunnelsen for valget av vinner står det blant annet: «Johannes oppnår høye faglige resultater på skolen og evner å kombinere skolearbeid med idrett på høyt nivå. Dette krever målrettet arbeid, krevende prioriteringer og ikke minst evnen til å stå tidlig opp om morgenen. Lærere omtaler Johannes som alltid godt forberedt, flink til å samarbeide, dannet og høflig, dyktig og reflektert».

– Jeg føler meg privilegert og ikke minst heldig som har fått gå tre år på en så fantastisk skole, sier Johannes.

– Tok utfordringen

Det var flere som mottok velfortjent ros siste skoledag. De avtroppende elevrådslederne Tine Elise Ledsten og Enya Liverød Gundersen fikk en stor takk for måten de har ledet elevrådsstyret på det siste halvåret.

– Elevrådet har jobbet jevnt og trutt og har ikke bare løst saker underveis, de har også utarbeidet et forslag til ny organisering av elevrådet som vi kommer til å ta i bruk fra høsten, sier Rognli.

– Tusen takk for at dere tok utfordringen om å ta over lederskapet på kort varsel. Strålende jobbet!

Slektsforskning

Samlingen i atriet ble også benyttet til å en kåre vinner blant slektsforskningstekstene som historieelever ved THVS har jobbet med dette skoleåret. Lars Brathagen fra DIS-Larvik overrakte utmerkelsen Henriette Maylen T. Løberg i 3MDA (bildet under).

Bilde av DIS

– I løpet av skoleåret har fire historieklasser jobbet med slektsforskning og elevene har ved flere anledninger hatt besøk av medlemmer fra DIS. Hensikten med samarbeidet er at elever blir bedre til å jobbe med kilder, forteller lærer Monica Kjennvold.    

I tillegg til vinneren, som mottok en pengepremie på 2.000 kroner, ble flere andre bidrag belønnet med gratis medlemskap i DIS-Larvik.

Bilde av Heyerdahlitt

De nominerte var Vilde Kristine Jonassen (f.v.), Johannes Aagaard-Nilsen Wiik, Martin Andreas Wilvang, Ingvill Taftø, Annike Melau og Andreas Storvik Ottervig.

Bilde av elevrådslederne

Enya Liverød Gundersen og Tine Elise Ledsten fikk ros for måten de har ledet elevrådet på det siste halvåret fra rektor Robert Rognli.