– Gull verdt! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 04. sep. 2015
  • 20. okt. 2015

– Gull verdt!

Larvikbanken skryter av samarbeidet med reiselivsklassen på THVS.

I går arrangerte Larvikbanken sitt årlige innovasjonsseminar for kommuner og næringsliv i Vestfold. Også i år fikk banken hjelp av reiselivselevene på Vg2 og markedssjef Jan Erling Kvisvik i Larvikbanken var svært fornøyd ed elevenes innsats.

– Foruten å ønske velkommen og registrere i overkant av 100 seminardeltakere, bidro elevene med praktisk hjelp i løpet av seminaret. Samarbeidet med THVS er gull verdt for Larvikbanken, sier Kvisvik, og understreker samtidig viktigheten av at elever får prøve seg på ulike oppdrag utenfor klasserommet.

Praktisk læring

Også lærer Lisbeth Andreassen setter stor pris på samarbeidet og håper det vil by seg flere anledninger for elevene til å være ute på jobb.

– For elevene er viktig med praktisk læring og vi setter stor pris på at næringslivet i Larvik låner våre elever til ulike oppdrag. Det er stor forskjell på å få teorien presentert i klasserommet og det å være ute i den virkelige verden. Kompetansemål og vurderingskriterier blir omgjort til mer praktiske og forståelige faglige oppgaver, sier Andreassen.