– Nå blir det fint til 17. mai! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 13. mai. 2015
  • 22. jun. 2015

– Nå blir det fint til 17. mai!

AHT-elevene kaster seg over arbeidsoppgavene når drift inviterer til vårdugnad.

– Det er hyggelig å kunne hjelpe til, sier Nadia Naqvi.

Etter en kort pustepause tar hun fatt på en ny runde med sopemaskinen mellom Frambanen og Arena. For Nadia er samarbeidsdugnadene med drift i ferd med å bli en tradisjon.

– Jeg plantet blomster i pøsregnet i fjor, i høst raket jeg blader og i dag er det mest soping. Nå blir det fint til 17. mai, sier Nadia.

Effektive

Hele 12 av elevene på arbeidslivstrening var torsdag i sving på uteområdene med både raker, sakser, spader, gressklipper og egen sopemaskin.

– Elevene skjærer ned siv og fyller på bark på øyene, raker kvister, plukker opp kuler fra kunstgressbanen på Fram og soper og rydder ved sykkelstativene. Vi får virkelig gjort mye på kort tid når elevene setter i gang, sier Bianka Jacobs på drift.

Mens Nadia og resten av hennes gruppe begynner å nærme seg slutten med sopemaskinen, har Murtada Jihad Al-Madloum funnet fram spaden med bark. Nå skal øyene ved parkeringsplassen fylles opp.

– Jeg liker å jobbe ute. Hjemme klipper jeg både gresset og jobber med ved. Her på skolen syns jeg også det er greit å være med på dugnad, forteller Murtada.

Om ikke lenge venter velfortjent pølselunsj på den effektive dugnadsgjengen – vel vitende om at områdene utenfor skolen er ryddet til 17. mai.

Bilde fra vårdugnad

Bilde fra vårdugnad

Bilde fra vårdugnad

Bilde fra vårdugnad

Bilde fra vårdugnad