– Nå er vi i gang! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 27. apr. 2015
  • 01. jun. 2015

– Nå er vi i gang!

Pangstarter uka med vrengekro og russefrokost.

I ettermiddag fylles bakgården på THVS med grill-lukt, musikk og upåklagelig stemning når 350 feststemte avgangselever samles til vrengekroen som for alvor markerer starten på årets russefeiring.

– Vi skal grille, drikke og kose oss og så blir det nok rulling utover natta etter dåpen, forteller russejentene på bussen «The Victory Tour».

For mange avgangselever har imidlertid russefeiringen vært i gang en stund, og jentene har allerede lagt bak seg landstreff Telemark og Fredriksten. Helga 8.-10. mai venter Landstreff Stavanger.

– Vi er slitne etter helga, men veldig klare for både vrengekro i kveld og frokost på skolen i morgen tidlig, sier Lynn Nguyen i 3STBØ.

Samhold

Gjengen bak «The Victory Tour» trekker fram samhold som det aller viktigste med russefeiringen.

– I russetiden blir vi kjent med nye folk, både her og på andre skoler. Vi ble ikke med på buss for å vinne noen kåringer, men for å kunne være flest mulig sammen, ha det gøy og kose oss, sier russejentene.

– Lykke til!

Og mens kveldens dåp nærmer seg med stormskritt, forbereder de kantineansatte mat til før det ventede storinnrykket til frokost dagen derpå.

– Vi ønsker russen lykke til med vrengekro i bakgården i ettermiddag og ser fram til å møte elevene til russefrokost i morgen, sier rektor Robert Rognli.

 

Bildetekst: Kristine Karlsen, Aina Wangsmo, Ylva Kristensen, Martine Hansen, Lynn Nguyen, Rine Serkland og Cassandra Ulleberg gleder seg til kveldens vrengekro i bakgården.