10denes beste julegave - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 14. des. 2016
  • 21. mar. 2017

10denes beste julegave

Nå starter billettsalget til musikk- og danseelevenes jubileumsforestilling i Bølgen 9. og 10. mars.

– I 10denes beste har vi plukket ut det beste av det som har vært de siste ni årene. Vi håper selvfølgelig også at jubileumsforestillingen blir den beste som har blitt satt opp, sier Maja Eggøy Olson, Morten Meyer og Øivind Filip Hauan Gundersen i 2MDA.

Den tradisjonsrike elevforestillingen til musikk- og danselinja på THVS startet i Teaterhuset Munken i 2008 og flyttet videre til Kulturhuset Bølgen i 2010. Siden oppstarten har både lærere og elever jobbet jevnt og trutt mot et felles mål som presenteres for familie, venner, medelever og andre publikummere en gang i året.

– Vi er heldige som har muligheten til å lage denne typen forestillinger. Med både musikk og dans skiller vi oss ut fra andre linjer med kunstfag, sier produsent og danselærer Anette Dolva.

– Jubileumsforestillingen blir en hyllest av elevenes prestasjoner og vi har plukket ut det som vi mener fungerte aller best i de tidligere forestillingene, legger Dolva til.

Håper på fullt hus

Torsdag 9. mars og fredag 10. mars braker det løs i Bølgen igjen. Elevene er allerede godt i gang med forberedelsene og nå tar de fatt på billettsalget også.

Plakat 10denes beste– Tida går fort – plutselig er det uke 10! Vi vil ha fullt hus, vil vi ikke?

Musikklærer Joakim Biondi kaster billettsalgballen over til elevene og frister med en aldri så liten premie i andre enden: Pizza til klassen som selger flest billetter til 10denes beste.

– Billettene passer godt som julegave til familiemedlemmer. I tillegg er det jo perfekt for de som ikke er så glade i å gå rundt og shoppe julegaver. Med billetter er gavene raskt i boks, sier Øivind Filip med en liten latter.

Lover godt

Elevene forsikrer om at de som slår til på julegavetipset og tar turen til Bølgen i uke 10, ikke kommer til å angre.

– Vi tror dette kommer til å bli veldig bra! Læringsmiljøet i klassen er positivt og egentlig syns vi det låt veldig bra allerede fra første øving, avslutter Maja Eggøy Olson, Morten Meyer og Øivind Filip Hauan Gundersen.

Billetter til jubileumsforestillingen 10denes beste kan kjøpes ved å henvende seg til musikk- og danseelevene direkte eller via Bølgens nettside.

Bilde fra Beatles-forestilling i Bølgen

2015-2016: Sargent Pepper’s Lonely Heart Club Band

Bilde fra Movements

2014-2015: Movements

Bilde fra Creatures of the night

2013-2014: Creatures of the night