Drar lasset sammen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 06. feb. 2015
  • 05. mar. 2015

Drar lasset sammen

Hanna Røsholt Hansen og Enya Liverød Gundersen lover fullt trøkk i årets russerevy.

- Vi legger opp til høy energi og mye sang og dans gjennom hele revyen, forteller revysjefene.

I likhet med i fjor har også årets russekull valgt å dele ansvaret for revyen på to.

- Det er skummelt å begi seg ut på noe sånt helt alene. Jeg er veldig glad for at vi er to til å dele på ansvaret, utvikling av ideer og alt det praktiske rundt revyen, sier Enya.

Lokale poenger

De to revysjefene er foreløpig hemmelighetsfulle når det gjelder både navn og innhold, men røper at offentliggjøring av navn på årets revy ikke er langt unna. Om innholdet deler revysjefene følgende:

- Det blir mange lokale poenger med Larvik, russ og THVS som gjennomgående temaer. Lærere og andre ansatte på skolen må regne med å få gjennomgå litt, men prøver å være snille. Årets revy kommer nok til å bli ganske annerledes fra i fjor, sier jentene.

Etter at forberedelsene startet i det små i oktober, har revygjengen fra og med denne uka intensivert ettermiddagsøvingene.

- I høst brukte vi en del tid på bare å være sammen og bli ordentlig kjent med hverandre før ideene begynte å komme og vi kunne starte med skrivingen. Nå syns vi egentlig at ukene fram til premieren går litt for fort!

Utfyller hverandre

Hanna Røsholt Hansen og Enya Liverød Gundersen, som begge går på medier og kommunikasjon, forsikrer om at hektiske forberedelser på ingen måte har gått ut over vennskapet de to sjefene imellom.

- Vi utfyller hverandre veldig godt. Hanna har drevet med revy i seks år gjennom barne- og ungdomsrevyen i Styrvold, mens jeg bare har sett Hanna spille revy, sier Enya lattermildt og legger til:

- Hanna er god på å skrive og vet hva som skal være med i en revy. Jeg tar meg av det sosiale og passer på at alle har det bra. Det er deilig at vi er gode på ulike områder.

Årets russerevy spilles i Kon-Tiki i midten av mars. Billetter til de fem forestillingen kan enten forhåndsbestilles eller kjøpes diekte i døra. Navn og dato offentliggjøres så fort dette er på plass.