Elevene strålte på scenen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 27. nov. 2015
  • 06. jan. 2016

Elevene strålte på scenen

Imponerte med tale, musikk og dans under jubileumskonferansen for Dronning Sonjas skolepris.

Hele 26 THVS-elever bidro til å sette sitt helt spesielle preg på første dag av konferansen «Skoler bygger bedre samfunn».

Med Sigvart Dagslands «Kan eg gjørr någe med det» sørget elevene fra musikk- og danselinja på THVS for en stemningsfull åpning på konferansen der THVS var invitert som én av ti skoler som har vunnet Dronning Sonjas skolepris.

Entusiasme

Initiativtaker H. M. Dronning Sonja innledet selv tiårsmarkeringen med en samtale H.K.H Kronprins Haakon der Dronningen fortalte om bakgrunnen for prisen.

– Jeg tror ikke vi kan legge stor nok vekt på det å kunne gi god undervisning til våre unge, sa Dronningen.

– Det er morsomt å reise ut og treffe så mange entusiastiske skoleledere og elever. Og det jeg legger mest merke til av alt er det samarbeidet mellom skoleledelsen og elevorganisasjonene. Dersom de får god kontakt, er jeg helt overbevist om at man finner fram til de beste måter å ta utfordringer på og sammen finne gode løsninger.

Bilde av Dronning Sonja

Også elevrådsleder Aurora Seierstad og nestleder Herman Sannerholt trakk fram samarbeidet mellom elever og ansatte på THVS.

– Vi er veldig takknemlige for at vi får komme til en så stor, åpen og imøtekommende skole hver dag. På THVS står skolemiljøet veldig i fokus og vi er heldige som har lærere og ansatte som brenner for å skape en skole der alle har det bra, sa Aurora Seierstad.

– Vi vi si tusen takk til Dronning Sonja for at Dronningen anerkjenner det gode skolemiljøet vi har. Det motiverer oss til å jobbe videre for å få et enda bedre skolemiljø.

Kreative elever

Det var en tydelig stolt rektor Robert Rognli som gikk på scenen etter elevrådsrepresentantenes tale og musikk- og danseelvenes framføring.

Bilde av Robert Rognli

– Som rektor blir jeg fantastisk stolt når jeg ser hva de får til og hvor kreative de er. Også hjemme ser vi at musikk- og danseelevene bidrar til å skape en god skole og er prikken over i-en i mange begivenheter på skolen, sa Rognli som også roset Aurora og Herman for sin beskrivelse av hvordan elevene ved THVS opplever inkludering og likeverd i skolehverdagen.

Fredag fortsetter konferansen med flere norske og utenlandske foredragsholdere og ikke minst musikk- og danselinjas framføring av «Hero» med Donkeyboy.

– Det er utrolig kult å være er og vi har lært mye allerede, avslutter Herman Sannerholt og Aurora Seierstad.

Bilde av MD-elvene fra Plaza

Bilde av Aurora Seierstad og Herman Sannerholt

Bilde av MD-elevene på PLaza