Fra Styggen på ryggen til Glade jul - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 16. des. 2015
  • 22. jan. 2016

Fra Styggen på ryggen til Glade jul

Tøft, morsomt og stemningsfullt da AHTs eget skoleband inviterte til konsert.

Det var litt av en imponerende spilleliste elevene på AHT hadde forberedt til sin tradisjonelle julekonsert. Foran et svært entusiastisk publikum i Kon-Tiki tirsdag bød de på både julesanger og andre kjente klassikere.

Vokalist Sean Patrick Flavin, gitarist Erlend Thoresen Russeltvedt og trommis Eirik Johansen sørget for en heidundrende åpning med DDEs klassiker «Her blir det liv – rai, rai». Ganske raskt ble trekløveret komplettert av Angelika Janik, Stig André Blystad Rundereim, Kristoffer Bjørnerud og Sean Patrick Flavin og ikke minst Hilde Økstad, Marianne Smith Fiskum, Marcus Solheim, Monica Amundsen og Jan Eeg Bjønnes.

– Vi må ikke glemme Jan selv om han ikke står på scenen. Jan i bua er han som får alt til å virke og som har pyntet hele scenen for oss, fortalte Hilde Økstad.

Norsk rap

Stemningen fortsatte å stige med «Det er oss» og «Rock my soul» og ivrige tilhørere kastet seg på utfordringen om å delta på refrenget til Beatles-låten «Let It Be». Til slutt sørget Eirik (bilde under) for en imponerende avslutning på konsertens første del med OnklPs populære «Styggen på ryggen».

Bilde av Eirik Johansen

 – Nå skal resten av konserten handle om jul og juleforberedelser, sa Økstad mens nisseluer og skjegg lynraskt smatt på plass.

Derfra og ut kom juleklassikerne på rekke og rad: «Nå er det jul igjen», «Jeg så mamma kysse nissen», «Vi tenner våre lykter» og «På låven sitter nissen» med Sean Patrick som julegrøtspisende nissefar.

Imponerte publikum

Og selvfølgelig skulle publikum være med på å vaske gulv og stryke klær til sangen «Så går vi rundt om en enebærbusk». Så fornøyd var publikum med framføringene at det ble høylytte protester da konserten nærmet seg slutten.

Men etter «We wish you a Merry Christmas» var det ubønnhørlig slutt, og kun én ting som gjensto:

– God jul, fra hele gjengen på AHT!

Bilde av julekonsert i Kon-Tiki

Bilde av julekonsert i Kon-Tiki

Bilde av julekonsert i Kon-Tiki