Hei!uke på THVS - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 09. des. 2015
  • 22. jan. 2016

Hei!uke på THVS

Onsdag deler elevrådet ut pepperkaker utenfor Kon-Tiki.

Uke 50 er Hei!uke på THVS. Hittil har elevrådet sørget for utdeling av kakao og navneplakatlaging og onsdag deler de ut pepperkaker utenfor Kon-Tiki i midttimen.

– På torsdag oppfordrer vi både elever og ansatte til å kle seg i noe rødt eller juleaktig og fredag er det «all natural». Dropp rettetang, voks eller sminke eller bare bruk litt mindre enn du pleier, sier elevrådsleder Aurora Seierstad.

– Vi har også tatt i bruk #heiukathvs på Instagram hvor alle kan delta og ta kule bilder. Det beste bildet kåres i kantina på fredag, legger hun til.

Inkluderer alle

Tanken bak Hei!uka var å finne en aktivitet som inkluderte alle elevene på skolen, uavhengig av utdanningsprogram og etasjetilhørighet.

– Elevrådet synes det er fint å være felles om noe og at det er hyggelig å få med elever fra alle linjer og etasjer, sier elevrådslederen, som ikke er i tvil om at medelevene gleder seg over aktivitetene.

– Vi tror absolutt at Hei!uka har en positiv innvirkning på skolemiljøet. Elevene er veldig fornøyde så langt og sier at de gleder seg til de kommende dagene, avslutter Aurora Seierstad.