Klare for julemarked - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 05. des. 2016
  • 28. jan. 2017

Klare for julemarked

Garanterer skikkelig julestemning med gløgg, gavetips og hjemmelaget julebakst.

I atriet er juletrelysene tent og når Caroline Buskum Svendsen, Margreta Johanne Skjelbred, Nour Jamal Mohammed Alhaw og Edwin Gusland Jensen åpner SS-gruppas tradisjonsrike marked torsdag 8. desember utenfor biblioteket, er det ingen tvil om at jula nærmer seg med stormskritt.

– Vi oppfordrer elever og ansatte til å besøke oss på torsdag. Her blir det nisseluer, julemusikk og mange fristelser å velge mellom, forteller lærer Lene Borgersen.

I kjent stil har elevene i salg- og servicegruppa vært produktive både på produkt-, plakat- og bakefronten. På menyen står blant annet karameller, peppernøtter, konglekranser, maisknekkebrød og ikke minst de populære pakkene med kubbelys.

Bilde av Caroline og Edwin som forbereder julemarked

– Vi har allerede fått flere bestillinger på lyspakkene. De er jo veldig fine julegaver. Maisknekkebrødene pleier også å være veldig populære, så vi må nok bake enda flere av dem, forteller elevene, som gleder seg over alle juleforberedelsene.

– Det er så gøy å pynte til jul. Og så er det så mye koselig en kan gjøre og så mye fint en kan gi til andre!

Full kontroll

Fra klokka 09.00 og fram til klokka 13.00 på torsdag er hele gjengen på plass utenfor biblioteket.

– I tillegg til juleproduktene blir det kaffe, vafler og saft. Nå gjenstår kun å lage ferdig konglekransene, så er alt på plass, forteller elevene.

Dermed er det bare å fylle lommeboka med kontanter og benytte sjansen til å begynne juleforberedelsene. Og har du ennå ikke smakt elevenes superpopulære maisknekkebrød, har du sjansen nå.