Nå kommer julestemningen snikende - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 02. des. 2015
  • 22. jan. 2016

Nå kommer julestemningen snikende

Inviterer til julemarked med gløgg, julegaver og hjemmelagde matvarer.

Juletreet er allerede på plass i atriet og når Caroline Buskum Svendsen, Kristian Laksmark, Philip Thorsen Rosell og Malin Kirknes torsdag 3. desember åpner det tradisjonelle julemarkedet utenfor biblioteket, er det ingen tvil om at jula nærmer seg for alvor.

– Vi oppfordrer som vanlig både elever og ansatte til å ta med seg kontanter de neste to torsdagene. Her blir det nisseluer, julemusikk og mange fristelser å velge mellom, forteller lærer Lene Borgersen.

Bilde fra forberedelser til julemarked

I kjent stil har AHT-elevene på salg og service og medier og kommunikasjon også i år vært produktive både på produkt- plakat- og bakefronten. På menyen står blant annet hjemmelaget maisknekkebrød og eplemos, små gaveesker og ikke minst de populære pakkene med kubbelys.

– Elevene har brukt mye tid på å dekorere lysene med ulik julepynt som er smeltet inn i selve kubbelyset. Og eplemosen er laget på epler fra avdelingsleder Trygve Olsens hage, forteller Borgersen.

Fra klokka 09.30 og fram til 13.00 er hele gjengen på plass utenfor biblioteket både førstkommende torsdag og torsdag 10. desember.

– I tillegg til juleproduktene blir det varm gløgg, vafler, krydderkake og ikke minst garantert førjulsstemning.

Dermed er det bare å fylle lommeboka med kontanter og begynne så smått med juleforberedelsene. Og har du ennå ikke smakt elevenes glutenfrie og superpopulære maisknekkebrød, benytt sjansen nå.

Bilde av knekkebrød til julemarked

Bilde av forberedelser til julemarked

Bilde av Caroline Svendsen