Nok en uforglemmelig aften - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Randi P. Heimstad, livsgledekoordinator
  • 09. okt. 2015
  • 28. okt. 2015

Nok en uforglemmelig aften

Livsglede for eldre-elevene spredde glede på årets Seniorball.

I slutten av september var det igjen duket for Seniorball på Sliperiet i Larvik. Helsefagklassene ved Thor Heyerdahl vgs (YHVS) deltok med sine gule T-skjorter for tredje år på rad på nok et flott arrangement.

Larvik kommune stod som arrangør av ballet som er en del av den kulturelle spaserstokken og har Larviks pensjonister som målgruppe. 100 hjemmeboende og beboere fra kommunens sykehjem og eldresenter var påmeldt.

Bilde fra Seniorball på Sliperiet

HO-elevene fra THVS deltok med all sin glød og serverte treretters middag for kveldens gjester. Elevene var delt inn i grupper på to til tre, hvor hver enkelt hadde ansvar for sine bord og gjester.

Etter middagen var det tid for polonese og dans til toner fra Larvik Storband. Elevene tok oppgaven alvorlig og fikk med seg mange eldre ut på dansegulvet til stor glede for de mange gjestene.

Bilde fra Seniorball på SliperietDette arrangementet er blitt en årlig tradisjon og begivenhet. Elevene fra Vg2 helsearbeider deltar med sine gule T-skjorter som forteller at de vil spre Livsglede for eldre.

Fra skolens side er vi veldig takknemlig for samarbeidet vi har fått til med Larvik kommune. Dette er gjensidig. Tilbakemeldingene er at elevene virkelig setter preg på kvelden. Unge og eldre får oppleve gleden av å gjøre noe positivt sammen som alle kan leve lenge på.

Bilde fra Seniorball på Sliperiet