Presenterer Beatles-klassikere i Bølgen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 21. des. 2015
  • 22. jan. 2016

Presenterer Beatles-klassikere i Bølgen

MD-elevene i full gang med forberedelsene til uke 4-forestillingen.

Torsdag 28. januar og fredag 29. januar 2016 har musikk- og danselinja ved Thor Heyerdahl videregående skole igjen gleden av å invitere til forestilling i Bølgen.

– Vi gleder oss til å vise frem årets forestilling, og vi er stolte av det våre talentfulle og entusiastiske ungdommer leverer på scenen, sier regissør Siri Andersen.

I årets forestilling presenteres det kritikerroste albumet Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band som ble gitt ut av The Beatles i 1967. Albumet har blitt kåret til verdens beste av musikkmagasinet Rolling Stone, og det har vært en inspirasjonskilde for utallige musikere.

– Siden dette albumet har fått en så sentral rolle i moderne musikkhistorie synes vi det var på sin plass å la våre elever få presentere det for publikummet i Larvik.

Bilde fra øvelse i Kon-Tiki

I tillegg til 13 låter i originalversjon, er det også laget coverversjoner til alle låtene.

– Coverlåtene er laget av elever og lærere ved Thor Heyerdahl, og vi er innom mange ulike sjangere og besetninger. Forestillingen blir med andre ord en god blanding av de originale låtene fra Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Band og nye, spennende coverversjoner anno 2016, sier Andersen.

Kjøp billetter til forestillingene 28. og 29. januar

Bilde av MD-plakat

Bilde fra øving i Kon-Tiki