Rocka overraskelse siste skoledag - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 18. des. 2015
  • 22. jan. 2016

Rocka overraskelse siste skoledag

«The tips» sørget for en minnerik avslutning for elevene på teknikk og industriell produksjon.

Siste skoledag før jul på Thor Heyerdahl vgs er som regel forbundet med allsang av «Det deilig er jorden» i atriet. Fredag sørget det nyetablerte bandet «The tips» for en helt spesiell oppladning til den tradisjonsrike julesangen for TP- elevene.

– Det var vanvittig tøft av dem å ta utfordringen på så kort varsel! De har aldri spilt sammen før, men den den siste uka har de øvd i skjul når de ikke har hatt undervisning, forteller avdelingsleder Tom Reppesgård.

Ventet i verkstedet

Elevene ante ingenting om hva som ventet dem da de etter julelunsj på avdelingen ble bedt om å gå ned på kjøretøyverkstedet. Bak trommer, bass og mikrofon ventet lærerne Alexander Oppedal, John Patrick Iversen og Jan Rune Andreassen og serverte gamle slagere fra blant annet Jokke & Valentinerne og Raga Rockers.

Det falt absolutt i smak hos jublende elever som gjerne hadde ønsket seg ekstranumre fra det ferske bandet, men etter fire låter var repertoaret tømt.

Dermed bar det ut i atriet for allsang av «Deilig er jorden» sammen med resten av skolen. Nå venter en velfortjent skoleferie fram til mandag 4. januar.

Bilde fra julekonsert på TP

Bilde fra julesang i atriet Elevene fra musikk og dans ledet som vanlig an allsangen i atriet.

Bilde fra julekonsert på TP

Selvfølgelig måtte alt være skinnende reint før bandet inntok verkstedet.

Bilde av John Patrick Iversen

Bilde av Jan Rune Andreassen