Snart halvveis i intens eksamensperiode - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 01. jun. 2015
  • 22. jun. 2015

Snart halvveis i intens eksamensperiode

Avvikler 2.200 eksamener på fire uker.

Vårens eksamener er godt i gang og fredag ble intense dager i Arena avsluttet med norsk hovedmål for nærmere 400 Vg3-elever i norsk hovedmål.

– Det kreves et stort apparat for å lose alle elevene trygt gjennom eksamensperioden. Vår oppgave er å skape en så tygg og forutsigbar ramme som mulig, sier avdelingsleder for elevadministrasjonen Ellen Stenbek.

Totalt avvikles 2.200 eksamener på THVS i perioden 19. mai til 16. juni.

– Det handler mye om logistikk; planlegge, forberede, gjennomføre og avslutte. Jeg føler at vi har opparbeidet oss gode rutiner, men det blir lange dager for de ansatte i elevadministrasjonen som står på fra tidlig morgen til langt på kveld, sier Stenbek.

Som en del av Utdanningsdirektoratets forsøk, som startet opp i 2012, gjennomføres det onsdag 3. juni eksamen med tillatt bruk av internett. Prøveordningen gjelder kun utvalgte fag og avsluttes denne våren. Deretter besluttes veien videre.

Aller siste eksamensdag denne våren er 16. juni. 19. juni faller sensur på sentralt gitt skriftlig eksamen, mens sensur på lokalt gitt eksamen faller 17. juni.

Les mer om eksamen