Super arrangementserfaring - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Trine Haugland 2MKA
  • 06. nov. 2015
  • 06. jan. 2016

Super arrangementserfaring

Idrettsfagselevene tok imot barne- og ungdomsskoleelever til tradisjonsrik skoleturnering.

– Det har vært masse trøkk i hallene og lærerne forteller at elevene koser seg. Dette har blitt akkurat som vi ønsker – idrettsglede og håndballglede, sier arrangementsleder Ida Sofie Jacobsen i 3IDA.

Den årlige skoleturneringen er et samarbeid mellom idrettslinja på THVS og Norges Håndballforbund region Sør-Norge der idrettselevene er ansvarlige for gjennomføringen av samtlige kamper i både Framhallen, Farrishallen og Boligmappa Arena. Ca. 500 elever fra 3. -7. klasse i distriktet var først ute tirsdag og onsdag, mens torsdag møttes 300 ungdomsskoleelever fra hele Vestfold til fylkesmesterskap i Boligmappa Arena. 

– Alt har egentlig gått på skinner og jeg føler vi har hatt veldig godt kontroll på det hele, sier arrangementslederen, som er imponert over de unge deltakerne.

– Det har gått veldig greit! Elevene har vanvittig mye energi. De kommer rundt en halvtime før kampstart og løper runder på runder rundt i Arena og blir aldri slitne.

Bilde av Ida Sofie Jacobsen

I tre hektiske dager har 15 elever fra Toppidrett håndball hatt speakertjeneste, de har dømt, hatt ansvaret for sekretariat, kiosk og for rydding av søppel. De to første dagene med verdifull hjelp fra 15 breddeidrettselever på Vg3.

– Elevene tar ansvar, utfører etter beste evne og har virkelig lært hva er arrangement krever fra a til å, sier avdelingsleder for idrettsfag Jan Christiansen.

– Tilbakemeldingene på arrangementet har vært helt enorme – både fra deltakere, lærere og dommere. Dette ble et veldig bra opplegg og elevene gjennomførte med glans, legger Christiansen til.