THVS-elev opptrer i Oslo Spektrum - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 28. okt. 2015
  • 30. nov. 2015

THVS-elev opptrer i Oslo Spektrum

Nikolai Lysnes i 2MDA håndplukket til opptreden under MGPjr.

Fem ungdommer har blitt håndplukket av NRK og UKM for å opptre på NRK1 under årets finale av Melodi Grand Prix junior lørdag 7. november. Mens publikum avgir sine stemmer går UKM-erne på scenen med et selvlagd innslag spesielt for tv-sendingen. Det skriver UKM Media i en pressemelding.

– Jeg gleder meg til å bruke den erfaringen jeg får nå, sier Nikolai, som til daglig er Vg2-elev på musikk- og danselinja på THVS.

Nikolai Lysnes spiller på det meste av instrumenter og har spilt trommer i elleve år. I tillegg spiller 17-åringem trompet, piano, og en rekke andre instrumenter. Under MGPjr skal han spille melodisk slagverk: xylofon.

Da UKM ringte for å fortelle nyheten, ble han mildt sagt sjokkert.

– Jeg trodde det var tull, så det tok lang tid før jeg forstod det. Det var ikke før vi fikk tilsendt flybilletter at jeg virkelig skjønte det.

For å jobbe med opptredenen, møttes deltakerne i to dager på Trøndertun folkehøgskole i Sør-Trøndelag. Det var noen intense dager med mange nye inntrykk.

– Jeg hadde store forventninger i form av hvem som skulle være der, og vi er veldig godt i gang etter ett møte. Jeg er gleder meg veldig mye til å spille med dem på lydprøvene, for å se hvordan det blir. Opptredenen er en slags «battle of the spotlight», avslutter Nikolai Lysnes.