Terningkast SEKS! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 13. feb. 2015
  • 31. mar. 2015

Terningkast SEKS!

Movements beveget ØPs anmelder og resten av Bølgen.

Etter intense måneder med forberedelser ga elevene ved musikk- og danselinja alt under gårsdagens premiere i Bølgen. Det resulterte i terningkast og blant annet følgende skussmål i dagens utgave av ØP:

«Denne forestillingen har så mye energi i seg og fyrer så godt opp i salen at til og med gamle gubber får lyst til å danse og synge».

I forestillingen Movements møter publikum bevegelser i tid og rom, gjennom kropp og sinn, i lyd og bilde, gjennom musikk og dans. Tidsmessig spenner repertoaret fra barokk til nykomponert musikk, via norske toner, klassiske høydepunkter til rock. Dermed beveger årets forestilling seg noe bort fra fjorårets som hadde en tydeligere historie.

- Det blir annerledes, men vi prøver hele tiden å gjøre forestillingen bedre og gi publikum muligheten til å oppleve noe nytt, forteller Tomine Engebretsen i 3MDA.

Og responsen etter torsdagens premiere, viser i høyeste grad at forandring fryder.

«Det er faktisk mulig å la seg begeistre gang etter gang. Når elevene ved danse- og musikklinjen på Thor Heyerdahl videregående dundrer inn på scenen i kulturhuset, så er det med en begeistring og en energi man bare må applaudere».

For de som ikke fikk med seg premieren torsdag, er det nye muligheter i dag. Fredag spilles Movements klokka 18:00 og 20:00 i Bølgen.

Anmeldelse: Et skikkelig energikick