Variert kulturelt påfyll - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 17. mar. 2015
  • 28. apr. 2015

Variert kulturelt påfyll

DKS har gitt elevene noen annerledes opplevelser i hverdagen.

Forrige ukes arrangementer markerte slutten på Den kulturelle skolesekken for dette skoleåret. Forskningsprosjekt VI (bildet) for Vg1-elevene og Demokrati og menneskerettigheter i Vestfold for Vg3, satt sluttstrek for en rekke av svært varierte kulturinnslag for skolens elever.

- Den kulturelle skolesekken har gjennom inneværende skoleår forhåpentligvis tilført noen annerledes opplevelser i skolehverdagen, sier avdelingsleder Gro Einarsen på musikk- og danselinja.

Arrangementene har spent fra nysirkus og smågale gutter i «Race Horce Company», til en minst like rar personlighet og musiker ved navn Captain Credible. Filmen «Brev til kongen» berører norsk asylpolitikk, mens elevene gjennom «Demokrati og menneskerettigheter i Vestfold» ble kjent med livet og skjebnen til familien Sachnowitz.

- Opplevelsene gjennom DKS har forhåpentligvis vært varierte. Ikke alle liker alt, og det er helt greit. Annerledes er ikke nødvendigvis dårlig, men hensikten med DKS er blant annet å gi elevene kulturelle opplevelser de kanskje ikke oppsøker selv. La oss satse på at også skoleåret 2015/2016 byr på noen utfordrende og engasjerende DKS-opplevelser, avslutter Einarsen.

Bilde DKS i Kon-Tiki