Viser fram skolehverdagen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 24. jan. 2015
  • 04. mar. 2015

Viser fram skolehverdagen

Elevene i fokus under Åpen skole på THVS onsdag 28. januar.

- Idrettsfag passer for alle som er glade i være i aktivitet, er utadvendt og liker å gi av seg selv, sier Silje Knotten og Ida Ørbeck i 3IDB.

Sammen med Marte Ottosen og Marte Kjær i 3IDA stiller idrettsjentene på stand når skolen åpner dørene tre ettermiddagstimer mellom klokka 16:00 og 19:00 førstkommende onsdag.  

- Vi gleder oss til å vise frem skolen både til fremtidige elever og deres foresatte, samarbeidspartnere og alle andre som er nysgjerrige. Da åpnes det ikke bare for å få oppleve det flotte bygget vårt, elever og ansatte vil gi de besøkende en mulighet til å bli bedre kjent med hva våre ti utdanningsprogram har å tilby, forteller personal- og organisasjonssjef Bente Mørck Krogdahl.

Mellom styrkeapparater, vekter og spinningsykler på skolens egne treningssenter, forsikrer de fire Vg3-elevene på idrettsfag at de gleder seg til å fortelle både ungdomsskoleelever og andre besøkende om skolehverdagen. Når Vg3-jentene i juni markerer avslutningen på 13 års skolegang, står 64 førsteklassinger klare til å fylle opp de to idrettsklassene på Vg1 neste skoleår.

- Hvis vi skal trekke fram én ting som virkelig kjennetegner idrettsklassene, så er det det gode samholdet. Vi går i samme klasse alle tre årene på videregående og gjennom turer og andre aktiviteter blir vi kjent med hverandre på helt andre arenaer enn bare i klasserommet, sier jentene.

Oppfordringen er klar:

- Møt opp på onsdag og få vite mer om både idrettsfag og skolens ni andre utdanningsprogram. Velkommen!

Les forhåndsomtalen i Østlands-Posten

Les om og se bilder fra fjorårets Åpen skole

Les om våre utdanningsprogram

Bilde av plakat for Åpen skole