– Årets happening! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 27. sep. 2017
  • 01. des. 2017

– Årets happening!

Helsefagelevene bidro til dansegalla-suksess på Sliperiet.

Forrige uke var det duket for årets seniorball der Larviks sykehjemsbeboere og eldre hjemmeboende inviteres til fest. I år var det hele 140 som grep sjansen og meldte seg på.

– Dansegallaen er årets happening for både unge og eldre i Larvik, sier livsgledekoordinator Randi P Heimstad.

Bilde fra dansegalla på SliperietDen årlige underholdningsaftenen er et samarbeid mellom Larvik kommune, den kulturelle spaserstokken, frivillighetssentralen og ikke minst elevene ved helsefagarbeiderklassene ved Thor Heyerdahl vgs.

– I år er det femte året vi er med på dette flotte arrangementet. Konferansieren trakk fram elevene som viktige brikker i gjennomføringen, forteller Heimstad, og legger til:

– Elevene gjorde en strålende jobb ved å servere middag, kaker og kaffe. De hadde ansvaret for sine bord og gjester, sørget for at alle hadde det bra og at de fikk det de trengte av mat og drikke.

Hæla i taket

Etter måltidet spilte Larvik trekkspillklubb opp til dans. Unge og eldre fant hverandre og svingte seg på parketten til stor glede for alle gjestene.

– Her var det stor stemning og hæla i taket. Til slutt ble elever og lærere takket av med blomsteroverrekkelser og mange lovord om framtidens arbeidskraft i eldreomsorgen, avslutter Randi P. Heimstad.

Bilde fra dansegalla på Sliperiet

Bilde fra dansegalla på Sliperiet

Bilde fra dansegalla på Sliperiet