– Vi er klare! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 09. mar. 2017
  • 24. mai. 2017

– Vi er klare!

Musikk- og danseelevene har nervene under kontroll før dagens premiere på 10denes beste i Bølgen.

– Nå har jeg en skikkelig god følelse. Dere er i ferd med å lage tidenes beste jubileumsforestilling og det er takket være dere som står på og formidler på scenen, sier produsent Anette Dolva.

Onsdagens generalprøve er over og de aller siste detaljene gjennomgås. Lista over ting som må justeres blir stadig kortere.

– Jeg er så stolt av dere langt inne i hjertet! Vi terper, pirker og maser, men mest av alt gleder vi oss til å vise dere fram i Bølgen på torsdag. I dag ble jeg rørt til tårer på begge gjennomkjøringene, roser danselærer Ellen-Cathrine Rishaug.

Vil inspirere

Også elevene selv føler seg klare for å ta imot Larviks ungdomsskoleelever torsdag formiddag.

– Vi er klare til innsats. Det er ekstra viktig for oss å prestere med ungdomsskoleelevene i salen. Vi håper at vi kan inspirere mange av dem til å velge musikk og dans når de skal søke på videregående skole, sier Louise Horgen Rekkedal og Helene Karlsen i 2MDA.

Bilde fra 10denes besteSiden mandag har elevene stått på fra morgen til kveld for å få alle detaljer til å sitte på scenen.

– Det har vært intensivt og slitsomt. En går rett hjem og legger seg etter en hel øvingsdag, for å si det sånn. Men først og fremst er det veldig gøy! I tillegg styrker det samholdet veldig. Vi blir én stor gjeng i stedet for flere klasser, forteller Vg2-eleven.

Lærerikt

I jubileumsforestillingen 10denes beste får publikum oppleve utdrag fra samtlige forestillinger siden starten i Munken skoleåret 2007/2008. For elevene har veien fram mot premieren vært lærerik.

– Det er alt annet enn vanlig klasseromsundervisning. Vi må forholde oss til lyd, lys, alt som skjer rundt – egentlig alt som skjer i den virkelige verden. Det er jo dette som venter oss hvis vi velger å fortsette i denne retningen. Forholde seg til lys og lyd. Alt som skjer i den virkelige verden, avslutter Louise Horgen Rekkedal og Helene Karlsen.

 Det er fremdeles mulig å kjøpe billetter til 10denes beste både torsdag kveld og til de to forestillingene på fredag kveld. Billetter kjøpes på Bølgens nettside.

Løfter hverandre fram

Østlands-Posten: Ny uke 10 forestilling


Generalpprøve i Bølgen

Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl