Årets viktigste arbeidsdag nærmer seg - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 10. okt. 2017
  • 01. des. 2017

Årets viktigste arbeidsdag nærmer seg

Peru-komiteen håper elevene er godt i gang med jobbjakten.

Torsdag 19. oktober arrangeres Operasjon Peru på THVS for 25. året på rad. Komiteen er godt i gang med forberedelsene og denne uka fortsetter de jobben med å informere og ikke minst motivere samtlige medelever til en skikkelig arbeidsinnsats til inntekt for barna på skolen og barnehjemmet i Monsefú.

– Gjennom informasjonsmøtene håper vi å bidra til at elevene skjønner hvor mye hvert enkelt bidrag betyr. Vi komiteen setter stor pris på jobbene elevene gjør, og vi vet at barna i Peru er helt avhengige av pengene vi samler inn denne dagen, sier leder av Peru-komiteen Jenny Myrland Johansen.

Nærhet

Sammen med Patryk Kuklinski, Petter Giahuy Tran, Karoline Aas, William André Lihaug og Maiken Holhjem Moe danner Jenny komiteen som skal sørge for at alt går på skinner 19. oktober.

– Virkeligheten i Peru er så langt fra den norske at det det kan være vanskelig for oss å forstå hvor viktig hjelpen vår er. Derfor håper vi at vi klarer å skape en større nærhet til barnehjemmet og barna der, og dermed bidra til at elevene har lyst til å jobbe på aksjonsdagen, sier aksjonslederen.

Trenger jobber

Nå håper komiteen at elevene er godt i gang med å skaffe seg jobb til aksjonsdagen. Samtidig oppfordres de ansatte ved THVS, og alle andre med behov for å få utført en jobb som hagerydding eller husmaling, om å registrere seg i skolens resepsjon.

– Vi tar på oss praktisk talt alt av overkommelige jobber både for privatpersoner og bedrifter, sier koordinator for Operasjon Peru Ingjerd Beate Larsen.

Et dagsverk er satt til 400 kroner, men det er fullt mulig å bidra med mer.

– Vi kommer til å sitte på elevrådsrommet i midttimene framover, så det er bare å komme innom oss hvis det er noe vi kan bidra med. Operasjon Peru har også en egen Facebook-side der vi deler informasjon, svarer på spørsmål og tar imot jobboppdrag. Det er bare å bruke oss – vi er her for å hjelpe!

Pengene fra Operasjon Peru overføres til konto 1503.18.73816 og merkes med Operasjon Peru, navn og klasse. Det er også mulig med Vipps til «THVS PERU».