ByggCamp-suksess på THVS - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 12. okt. 2017
  • 01. des. 2017

ByggCamp-suksess på THVS

Byggebransjen viste seg fram for over 1.400 Vestfold-elever. Håper på økt rekruttering.

De har rigget og gjort klart for storinnrykk i flere dager allerede. Mye skal klaffe når over 1.400 ungdomsskoleelever fra hele Vestfold inviteres til en dag i byggfagenes tegn.

Mens byggfagelevene har stått for rigging og guiding har flere andre av skolens avdelinger tatt utfordringen og virkelig bidratt til å vise skolen fra sin beste side.

– Vi må rette en stor takk til alle involverte elever og ansatte fra service og samferdsel, musikk og dans, teknikk og industriell produksjon, medier og kommunikasjon, kantina, teknisk drift og renhold og byggfag som bidro til å gjennomfør vår første ByggCamp på THVS, sier en strålende fornøyd byggfaglærer og koordinator Morten Holtan.

Bilde fra ByggCamp

For mens elevene på service og samferdsel sørget for registrering og vakthold, vartet danseelevene opp med et forrykende danse- og moteshow med fremvisning av ulike arbeidsklær mens kantina serverte et ukjent antall pølser. For å nevne noe.

Fantastiske tilbakemeldinger

Rekrutterings- og profileringsarrangementet Bygg Camp er et samarbeid mellom flere opplæringskontor, og videregående skoler og bedrifter og leverandører innen bygg- og anlegg, elektro, transport, logistikk salg og service. Torsdag var store deler av 1. etasje på THVS fylt med 20-25 lokale bedrifter og leverandører.

– Det er utrolig deilig at ByggCamp 2017 nå er gjennomført og med helt fantastiske tilbakemeldinger fra både besøkende skoler, opplæringskontorer, videregående skoler, utstillere og fra representantene fra ByggCamp. Takket være alle som bidro, gikk arrangementet helt etter planen. Vi kan virkelig være stolte av hva vi klarer å få til på skolen vår, avslutter Morten Holtan.

Bilde fra ByggCamp

Bilde fra ByggCamp

Bilde fra ByggCamp

Bilde fra ByggCamp