Forberedelsene er i gang - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 20. jan. 2017
  • 21. mar. 2017

Forberedelsene er i gang

Garanterer fersk bakst og upåklagelig service under Åpen skole.

– Gele, ost, melange, egg. Jepp, vi har alt!

Aleksander Edvartsen går gjennom handlelista og krysser bestemt ut etter hvert som medelevene Bjørn Fredrik Bærø og Philip Thorsen Rosell fyller opp handlekurven.

– Vi har diskutert litt fram og tilbake hva vi skal selge under Åpen skole og det ser ut som det blir ostekake, vafler, sitronkake og kanskje skogsbærkake, forteller de tre guttene.

Planen er klar

Torsdag var elevene, som til vanlig driver Thor Heyerdahls Cafe på Hospitalet annenhver fredag, ute for å kjøpe inn ingredienser til bakingen. Under Åpen skole 1. februar flytter de nemlig kafeen fra Hospitalet til 2. etasje på THVS.

– Vi har lagt en plan allerede, forteller Aleksander.

– 1. februar komme vi på skolen litt senere enn vi pleier for å bake og så blir vi værende for å rigge i stand til kafeen til Åpen skole.

– Hva tenker dere om å flytte kafeen til skolen?

– Det er veldig gøy! Vi regner med at det kommer litt andre gjester enn vi pleier å ha på Hospitalet og vi skal benytte muligheten til å dele ut brosjyrer og passe på at flere blir kjent med Thor Heyerdahls Cafe, sier elevene.

Bilde fra innkjøp til Åpen skole

Kafeen på Hospitalet har vært en suksess de siste årene og elevene holder seg stort sett til den kjente og kjære menyen. Også kaféklærne blir de samme.

– Det blir spennende og iallfall ingenting å grue seg for. Dette blir bare gøy!

Fornøyde gjester

Handleturen nærmer seg slutten og før forberedelsene til Åpen skole fortsetter skal dørene på Hospitalet åpnes nok en gang.

– Dere har mange fornøyde gjester på Hospitalet – hva mener dere er viktig for å bidra til en god kaféopplevelse?

– God service! Det er det alle viktigste. Vi må være hyggelige mot gjestene og alltid klare til å hjelpe til hvis det er noen som trenger det.

1. februar er Aleksander, Bjørn Fredrik, Philip og resten av Thor Heyerdahls kafé klare!

Bilde fra innkjøp til Åpen skole

Bilde fra innkjøp til Åpen skole

Bilde fra innkjøp til Åpen skole