Husk dette før ferien! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 16. mai. 2017
  • 13. sep. 2017

Husk dette før ferien!

Aller siste frist for innlevering er tirsdag 20. juni.

Skoleåret nærmer seg slutten og tida er dermed inne for å levere inn skolebøkene. På biblioteket er alt klart til storinnrykk – over 11.000 bøker er på vei inn de neste dagene.

– Vi er forberedt på noen hektiske dager med masse sjauing og logistikk, sier avdelingsleder på biblioteket Janne Fiske.

Hun understreker at alle bøker skal leveres, også bøkene elevene skal fortsette med neste skoleår.

– For Vg1 og Vg2 har vi satt opp tidspunkt for klassevis innlevering, men dette er kun et veiledende tilbud til klassen om å komme samlet. Elever i Vg3 er ikke satt opp med bestemt tidspunkt, de kan levere fortløpende etter undervisningsslutt. Det aller viktigste er at bøkene leveres innen siste frist.

Skolebøker som ikke er levert innen tirsdag 20. juni klokka 15.30, må erstattes.

– Etter tirsdag blir det sendt ut faktura, og biblioteket tar ikke lenger imot bøker. Årsaken til dette er at biblioteket, umiddelbart etter skoleslutt, må gjøre opptelling og bestille inn bøkene som mangler, slik at de er på plass for nye elever fra skolestart i august, forklarer Fiske.

– Skolebøker er kjempedyrt og vi sender ut altfor mange fakturaer på bøker som ikke er innlevert. Det kan være penger spart ved å lete litt ekstra etter bøker på avveie. Vi vil mye heller ha bøkene inn enn å sende ut fakturaer, avslutter avdelingslederen.

For mer informasjon, se bibliotekets nettsider og itslearning