Inviterer til temakveld for Vg1-foreldre - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 10. okt. 2017
  • 01. des. 2017

Inviterer til temakveld for Vg1-foreldre

Russ og rus er tema på THVS torsdag 19. oktober klokka 18.00.

– Skolen ønsker å tilby en arena der foreldre og foresatte til elever studieforberedende utdanningsprogram Vg1 kan snakke sammen om både erfaringer og utfordringer i foreldrerollen. Vi håper torsdagens temakveld vil bidra til økt innsikt i Larviks ungdomsmiljø og hvordan forberedelsene til russetida starter allerede på Vg1 og Vg2, sier studierektor Trude Cecilie Hasle.

Grensesetting

Foreldremøtet holdes i kantina på THVS (2. etasje) og starter klokka 18.00. I tillegg til Hasle og rektor Robert Rognli kommer også høgskolelektor Mattias Øhra, en representant for Larviks-politiet og Erica Dabe som jobber med samordning av lokalkriminalforebyggende tiltak i Larvik kommune.

– Politiet orienterer om dagens ungdomsmiljø i Larvik, mens Øhra snakker om foreldrerollen og viktigheten av å følge med og sette grenser også etter 18-årsdagen, forteller Hasle, og legger til:

– Vi ser at elevenes forberedelser til russetida starter tidlig og det gjelder for oss voksne å koble oss på. Det er ikke alltid like enkelt, men det er viktig at vi tør å si ifra og ikke er naive. Skolen håper at det oppleves som positivt å snakke sammen om hva det betyr å ha en ungdom i huset og alt det fører med seg av både gleder og utfordringer.