Jubel for Grease - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 28. aug. 2017
  • 19. okt. 2017

Jubel for Grease

For aller første gang setter musikk- og danseelevene opp musikal i Bølgen.

Skoleåret er så vidt i gang, men på musikk og dans har forberedelsene til uke 7-forestillingen allerede startet. 14. februar er det premiere på musikalen Grease i Bølgen.

– Å sette opp musikal har alltid vært et ønske fra elevene, men siden vi ikke har noen dramalinje her hos oss så har vi holdt litt igjen, forteller Maria Ottesen.

Men i år hopper Ottesen og de to andre produsentene Siri Andersen og Ellen-Cathrine Rishaug i det.

– Vi vet det blir masse replikker, men det ble litt sånn: «Vi bare gjør det»!

Audition

Nå starter jobben med å fylle de 16 rollene i den som populære musikalkomedien fra 1978. Produsentene oppfordrer elevene til å finne en rolle som de tenker at det kan bli gøy å jobbe med.

– Vi anbefaler dere å bruke tid på å studere filmen og tenke grundig gjennom hvilken rolle som vil kle dere. Og når vi begynner med audition så skal vi heie hverandre fram!

Totalt skal det spilles fire forestillinger i Bølgen i løpet av uke 7. Denne gangen ønsker produsentene å invitere enda flere ungdomsskoleelever til forestilling.

– Vi ønsker å rekruttere enda flere ungdomsskoleelever til musikk og dans og har derfor bestemt oss for å utvide til to forestillinger. Vi er skikkelig gira allerede, og har tro på at dette kommer til å bli knallbra, avslutter Siri Andersen, Maria Ottesen og Ellen-Cathrine Rishaug.

Bilde av Ellen-Kathrine Rishaug, Siri Andersen og Maria Ottesen