Kjemper om Grease-roller - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 14. sep. 2017
  • 19. okt. 2017

Kjemper om Grease-roller

Audition er i gang for elevene på musikk og dans. 14. februar er det premiere i Bølgen.

For aller første gang skal musikk- og danseelevene sette opp musikal når de i februar inviterer til sin tradisjonsrike forestilling i kulturhuset. Onsdag startet jobben med å fylle de 17 rollene i den som populære musikalkomedien fra 1978.

– Det er nå dere har sjansen til å vise hva dere er gode for. Stole på dere selv og klin til, råder produsent Ellen-Cathrine Rishaug.

Og elvene tok henne på ordet. Etter en felles innstudering av trinnene ble danserne delt inn i grupper. Fra en svett danseaudition bar det rett over til sangprøver for de håpefulle elevene.

– Hele 47 elever har meldt seg på til audition. Det er langt over halvparten av alle elevene, og vi syns det er kjempestas at så mange ønsker seg en rolle, sier produsent Siri Andersen.

Kjemi

Neste uke venter en ny runde med audition før de tre produsentene lander på rollebesetningen.

– Sang- og danseprestasjonene skal selvfølgelig vurderes, men vi må også ta hensyn til kjemien og hvem som passer sammen og i de ulike rollene, forteller Andersen.

Totalt skal 17 roller fylles, men samtlige elever må gi alt for at musikalen skal bli en suksess.

– Vi skal ha orkester og det blir både fellesnummer og solonummer. Det blir mer enn nok å gjøre for hele gjengen, avslutter Siri Andersen.

Audition til Grease for musikk- og danseelevene