Most likely to succeed - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 09. jan. 2017
  • 21. mar. 2017

Most likely to succeed

Sundance-dokumentaren vises på THVS 15. og 16. februar.

15. og 16. februar vil VETEBU og Thor Heyerdahl videregående skole vise den prisvinnende dokumentarfilmen Most Likely to Succeed. Filmen er en del av en verdensomspennende kampanje som tar sikte på å inspirere til nytenkning rundt skole og utdanning.

Kjøp billetter her

Filmen Most Likely to Succeed gir et inspirerende innblikk i hva elever og lærere kan gjøre – hvis vi har visjoner og mot til å endre på våre skoler.

Plakat filmvisningRegissert av den anerkjente dokumentaristen Greg Whiteley, har filmen vært på det offisielle programmet til flere av verdens mest prestisjetunge filmfestivaler, inkludert Sundance, Tribeca, and AFI DOCS. Filmen har vært vist ved flere ledende konferanser om utdanning, inkludert ASU/GSV, SxSWedu, Harvard/GoldmanSachs, og NewSchools Venture Fund. Publikum kaller filmen for den mest overbevisende filmen gjort på skole-temaet.

I løpet av det siste året har mer enn 2.300 skolesamfunn organisert en visning av Most Likely to Succeed

Det som er viktig med dette arrangementet er å starte en meningsfull debatt blant utdanningspersonale, administrasjon, foreldre og elever om hvordan dagens hinder kan bli overvunnet og vi kan begynne å ta steg på lokalt nivå for forandring. Ut av disse samtalene er en lokal forankring for å bevege seg mot fremtidens skole; initiativer blir satt i gang og forandringer blir gjort mulig. Arrangementet er åpent for publikum. Besøk også mltsfilm.org for mer informasjon om filmen og bevegelsen den har satt i gang.

 

Trailer Most Likely To Succeed

Kjøp billetter her

Filmen vises onsdag 15. februar og torsdag 16. februar fra klokken 18:00

For mer informasjon, ta kontakt med Jon Kvist på e-post jonk(a)vfk.no