Opplev bluesens historie - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 19. sep. 2017
  • 19. okt. 2017

Opplev bluesens historie

Musikkelevene på Vg3 inviterer til lunsjkonsert 27. september.

Det blir en konsert litt utenom det vanlige når Vg3-elevene åpner dørene til Kon-Tiki for både medelever og ansatte.

– Det blir litt annerledes, men skikkelig kult! Konserten blir definitivt noe annet enn det en hører på Spotify hver eneste dag, sier Helena Andersen og Kine Olafsen i 3MDA.

Bakgrunnen for konserten er et dybdelæringsprosjekt på tvers av fagene musikk i perspektiv, produksjonsledelse og samspill. Tema er blues og bluesens utvikling. På konserten vil elevene også presentere noe muntlig om artist, låt, formoppbygging og stiltrekk.

– Vi ønsker å få fram historie og bakgrunn, men det er ikke sånn at en må være veldig opptatt av musikkhistorie for å like konserten, forsikrer musikkelevene.

Teori ut i praksis

Selv om mye av fokus på avdelingen nå er rettet mot fremføringen av Grease i februar, setter elevene pris på muligheten til en aldri så liten avkobling fra musikaljobbing.

– Det er veldig greit å jobbe med andre prosjekter sånn innimellom, og slike tverrfaglige prosjekter er kjempegøy. Det gir oss muligheten til å se sammenhenger og sette teori ut i praksis, avslutter Helena Andersen og Kine Olafsen, som håper Kon-Tiki fylles med både ansatte og medelever den 27. september.

Bilde fra øvelse til blueskonsert