Topp stemning på Tollerodden - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 07. jun. 2017
  • 10. okt. 2017

Topp stemning på Tollerodden

Konkurranser, drager og dans i skjønn forening da idrettselevene i 1IDB inviterte til fagdag.

– Det ble kjempestemning på Tollerodden! Idrettselevene var så flinke til å administrere aktivitetene og elevene våre var strålende fornøyd med dagen, forteller Kari Brekke Nilsen i kombinasjonsklassen.

Totalt var over 80 elever samlet til en kombinert fagdag og aktivitetsdag med fylt med blant annet poster, dans og drageflyging.

Bilde fra fagdag på Tollerodden– Krenare Olomani, som er tillitselev i 1IDB, ledet programmet og gjorde en flott jobb i samarbeid med de andre gruppelederne, forteller lærer på idrettsfag Elin Kragset Vold.

Samarbeid

Et hovedmål for dagen på Tollerodden var å bli kjent på tvers av klassene og på den måten gjøre det enklere for elevene å slå av en prat når de senere møtes på skolen.

– Vi hadde lagt opp til noen poster som handlet om samarbeid og konkurranser, mens andre skulle få elevene til å reflektere rundt spørsmål knyttet til kommunikasjon, nasjonalitet, språk og identitet, sier idrettslæreren.

– Et høydepunkt var å se de afghanske elevene lage drager og konkurrere med dem etterpå, legger hun til.

Også Kari Brekke Nilsen lot seg imponere over dragene.

– Selv om det var lite vind, fikk dragene god høyde! Fellesdans var også en aktivitet som slo godt an blant elevene. Tollerodden er et perfekt sted for en slik dag, avslutter Brekke Nilsen.

Bilde fra fagdag på Tollerodden

Bilde fra fagdag på Tollerodden

Bilde fra fagdag på Tollerodden