Viste fram elevarbeidene - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 19. jun. 2017
  • 10. okt. 2017

Viste fram elevarbeidene

Salg- og serviceelevene har jobbet hardt gjennom hele skoleåret. Det har gitt imponerende resultater.

Fotografier, illustrasjoner, bok, film, logoer og egen bedrift. Lista er lang når elevene på salg og service skal oppsummere skoleåret.

– Vi har prøvd å legge til rette for at elevene skal få bruke skoletimene til å jobbe med det de selv liker best, forteller lærer Lene Borgersen.

Det betyr at Daniel har fått lage logoer, Vilde har skrevet bok om film, Margreta har jobbet med foto mens Caroline har startet ungdomsbedriften Carolines Pizza.

– Vi tenkte med en gang at Carolines Pizza var en idé som kunne la seg gjennomføre. Caroline har jobbet hardt med forretningsplan og gjennomført flere salg på skolen, sier Borgersen.

Nervøs

Med god hjelp fra flere klassekamerater har bedriften blitt en suksess, og Carolines Pizza fikk blant annet vist seg fram på stand under fylkesmessa for ungdomsbedrifter i Drammen tidligere i år. I tillegg presenterte hun forretningsideen for en jury under skolemessa på THVS.

– Da var jeg nervøs, minnes Caroline.

Mye forarbeid

Og mens Caroline har solgt pizza har medelevene hatt latt kreativiteten blomstre både med kamera og på PC-en. Blant annet har Daniel laget logoer – både til Carolines Pizza og til flere avdelinger på THVS.

– Jeg har jobbet en del med å gjenskape eksisterende logoer. Jeg lager alt fra bunnen og liker å leke meg med verktøy, forteller Daniel.

Etter et kreativt, og ikke minst produktivt skoleår, stilles nå et utvalg av arbeidene ut i gangen på avdelingen.

– En del av arbeidene har vi hengt opp, men det var også mye av forarbeidet vi hadde lyst til å vise fram. Derfor var det hyggelig å kunne inviterer inn til en visning der det var mulig å se enda mer av bredden i det vi har jobbet med dette skoleåret, avslutter Lene Borgersen.