Danset seg gjennom etasjene - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 18. apr. 2016
  • 18. mai. 2016

Danset seg gjennom etasjene

Presenterte både dansen og skolen på en helt ny måte i vandreforestillingen We Belong.

– Det var veldig gøy! Forestillingen ble en veldig lærerik og kreativ prosess som både lærere og elever fikk delta aktivt i. Samtidig ble det litt hektisk å flytte oss rundt i bygget uten å møte på publikum på veien, forteller Vg3-elev Stine-Elise Barnholdt Nilsen.

Bilde fra We BelongSom elevene lovet på forhånd ble torsdagens vandreforestilling en opplevelse helt utenom det vanlige. I stedet for tradisjonelle sceneopptredener, tok danseelevene med seg publikum på vandring og presenterte dermed både dansen og skolen på sin egen måte.

– Det var både nytt, spennende og moro og bruke hele skolen framfor å danse på en vanlig scene som vi pleier. We Belong er jo en helt ny type forestilling, også for publikum, men vi fikk overraskende mange hyggelige tilbakemeldinger, forteller Stine-Elise.

Gode elevprestasjoner

Sammen med resten Vg3-elevene har Stine-Elise hatt hovedansvaret for forestillingen som har involvert både elever og lærere på alle tre trinn. Resultat: En variert forestilling som spente fra postmoderne dans til showjazz. Blandingen mellom fellesdans, solodans og kreativ bruk av både rom og rekvisitter gjorde utvilsomt inntrykk på publikum som lot seg både røre, begeistre, overraske og imponere.

– Vi er kjempefornøyd! Elevene var godt forberedt og presterte utrolig godt. I tillegg var publikum støttende underveis og ga oss mange godord i etterkant, forteller Anette Dolva.

Danselæreren er imponert over hvordan elevene grep utfordringen med å velge egne steder for sine solodanser og la seg inspirerer omgivelsene.

– Elevene fikk lov til å danse og koreografere på skolens ulike områder. Under forestillingene overbeviste de alle om at dette var en oppgave de mestret med bravur, avslutter Dolva.


We Belong