Det handler om din framtid! - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 06. jun. 2016
  • 15. aug. 2016

Det handler om din framtid!

Inviterer til innholdsrike inspirasjonsdager 13. og 14. juni.

Skoleåret nærmer seg slutten med stormskritt. Innimellom eksamener og sommeravslutninger møtes alle Vg1- og Vg2-elever på studieforberedende utdanningsprogram til fire ulike foredrag om alt fra sosiale medier og psykisk stress til inkludering i russetida og behov i framtidens arbeidsmarked.

– Disse dagene på slutten av skoleåret gir oss en anledning til å presentere et noe annet faglig innhold enn det elevene vanligvis får. Mandag 13. og tirsdag 14. juni har vi derfor invitert inn til fire spennende foredrag som alle, med litt ulik vinkling, tar opp viktige temaer for elevene våre, sier studierektor Trude Cecilie Hasle.

Indre motivasjon

Arrangementet er obligatorisk for alle på Vg1 og Vg2 studieforberedende og vil forhåpentligvis både engasjere og inspirere elevene på vei inn i sommerferien. Blant annet orienterer NAV om behov for høyere kompetanse i framtidens arbeidsmarked både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. I tillegg snakker høgskolelektor Mattias Øra om sosiale medier og digitale identiteter.

– Sentralt i Øhras foredrag er selvrealisering, seksualisering, og psykisk press og stress. Også professor Arild Raaheims foredrag om motivasjon, læring og prestasjoner og Larvik HK-spillernes tanker rundt det å skape en indre motivasjon for å lykkes, er svært aktuelle temaer, sier Hasle.

Foredragene kjøres parallelt i Kon-Tiki og Boligmappa Arena og elevene er delt inn i tre ulike grupper.

– Det er viktig at alle møter opp til riktig tid og sted i god tid før oppstart, avslutter studierektoren.

 

Invitasjon – Det handler om din framtid

Oppsett – Det handler om din framtid