Erlend inntar Telenor-ledelsen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 26. okt. 2016
  • 13. des. 2016

Erlend inntar Telenor-ledelsen

THVS-elev plukket ut til å «skygge» Telenor-sjef Berit Svendsen gjennom arbeidsdagen.

Torsdag tar norske toppledere med seg unge ledertalenter på jobb. Erlend Ramberg i 3STAØ skal få et unikt innblikk i Berit Svendsens arbeid. Det skriver Ungt Entreprenørskap i en pressemelding. 

I fjor startet Erlend ungdomsbedriften SVOS UB (bilde under) sammen med medelever på THVS. Som daglig leder for bedriften utmerket han seg svært positivt og torsdag 27. oktober belønnes han med en skoledag helt utenom det vanlige. 

Bilde av SVOS UB fra fylkesmessa

– Jeg tar ofte på meg lederroller, både når det kommer til skolearbeid, håndballtreninger eller andre ting som krever planlegging og samarbeid. I ungdomsbedriften har jeg lært mer om ledelse, jeg har fått erfaringer og bygget et nettverk i det lokale næringslivet, foreller Erlend. 

Heier på ungdom

Og det er ingen liten virksomhet Erlend skal komme inn i. Telenor Norge er landets største leverandør av tele- og datatjenester med over 3.2 millioner mobilkunder og nær 1 million kunder med fast bredbånd.

 – Vi i Telenor trenger unge som kan tenke nytt og som kan bidra til å skape fremtidens teknologiløsninger. Gjennom ungdomsbedriftene får unge talenter som Erlend mulighet til å utfordre seg selv. Erfaringen og kompetansen de får med seg blir gull verdt for norsk næringsliv, sier Svendsen.

Stiller forberedt

Vg3-eleven har brukt den siste tiden til å forberede seg til jobbskyggingen.

– Jeg har lest mye om hva Telenor driver med og hva som er aktuelt nå. Med å forberede meg på denne måten, håper jeg at dagen ikke kun vil bestå av skygging, men at jeg også kan føle at jeg skjønner hva som foregår. Jeg gleder meg til å se hva som skjer i de store selskapene og hva en toppleder i Norge gjør, sier Erlend, som har fremtidsplanene i orden:

– Neste år blir det militæret og så håper jeg å komme inn på NHH i Bergen etter det. Jeg ønsker meg etter hvert mot utlandet og en stilling i et større selskap eller eventuelt noe eget.

Torsdag får han sin første smakebit på hva som kan vente ham etter endt utdanning.

Bilde av Berit Svendsen i Telenor

Berit Svendsen får torsdag selskap av et ungt ledertalent. Foto: Telenor Norge.