Filmet seg videre til fylkesmønstringen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Arkivfoto: Julie Gloppe Solem
  • 16. feb. 2016
  • 11. apr. 2016

Filmet seg videre til fylkesmønstringen

MK-elever gjorde seg bemerket bak kamera under helgas UKM.

– Dette var god læring for elevene som måtte jobbe sammen i team for å få til samspill i produksjonen, sier filmlærer på THVS Lars Møllen.

Mens de aller fleste av UKMs 130 deltakere presenterte sine bidrag fra scenen, brukte elevene på medier og kommunikasjon lørdagen til å gjøre opptak av samtlige opptredener. Innsatsen resulterte i verdifull produksjonserfaring, materiale til et skoleprosjekt og ikke minst eget bidrag i UKM og kvalifisering til fylkesmønstringen i Sandefjord i april.

– Elevene har allerede mye erfaring med flerkameraproduksjoner fra blant annet håndballkamper i Arena og symfonikonsert i Bølgen. Med deltakelsen under UKM søker de kompetanse på et helt annet område, og de leverer absolutt en solid produksjon med høy kvalitet. Det blir spennende å se hvor langt de kommer i konkurransen, sier Møllen, som ikke hadde mulighet til å bistå elevene underveis.

– Fordi vi er med i konkurransen, må vi gjøre hele produksjonen alene. Vi kan ikke ta imot hjelp av læreren vår eller andre underveis. Her må vi stole fullt på oss selv og våre egne ferdigheter, uttalte elvene til Østlands-Posten i forkant av arrangementet.

Og nå venter altså fylkesmønstring i april. Der skal det avgjøres hvilke deltagere som kvalifiserer seg for den nasjonale UKM-festivalen i Trondheim.