Historisk reise i musikalenes verden - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 02. mar. 2016
  • 26. apr. 2016

Historisk reise i musikalenes verden

Øvelsen til den store korkonserten 16. mars i Bølgen er i full gang.

Elevene har knapt rukket å bli klappet av scenen etter suksessen «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band», før nye forberedelser venter. Onsdag 16. mars inviterer 60 korelver fra Vg1, Vg2 og Vg3 til korkonsert i storsalen i Bølgen.

– Musikalreisen blir en historisk reise som tar oss gjennom The Sound of Music, Annie, Andrew Lloyd Webbers oppsetninger og via Fame, før det hele avsluttes med Anthem fra Chess, forteller musikklærer Jens Peter Mikkelsen.

Lærene med på scenen

Nytt av året er at korkonserten flyttes fra Larvik kirke til storsalen i Bølgen. I tillegg er lærerne mer involvert også på scenen der de blant annet fremfører egne solonummer.

– Det er første gang vi gjør denne koblingen med elever og lærere og bruker lærere som solister og orkester, sier Mikkelsen, som hver torsdag samler hele 60 sangere til intensive øvingsøkter.

– Med oppstart først etter uke 4-forestillingen, blir det intensivt fram mot 16. mars. Men det er spennende å prøve noe nytt, og vi håper dette både kan skape inspirasjon og være med på å løfte hele utdanningsprogrammet, avslutter Jens Peter Mikkelsen.

Kjøp billetter til korkonserten

Bilde fra korøvelse

Bilde fra korøvelse

Bilde fra korøvelse

Bilde fra korøvelse