Lanserer ny App for Den kulturelle skolesekken - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 18. okt. 2016
  • 13. des. 2016

Lanserer ny App for Den kulturelle skolesekken

Skal gjøre det enklere for elevene å holde seg oppdatert.

Den kulturelle skolesekken Vestfold gir ut egen app for å gjøre det enklere å holde seg oppdatert på hva som skjer. Her kan elevene velge sin respektive skole og se hvilke arrangementer som foregår der. Det skriver Vesfold fylkekommune på sine nettsider.

DKS ønsker å møte elevenes tilbakemeldinger om mer informasjon og vil med en egen app nå ut til flere på en lett tilgjengelig måte. Lærlingene Marte Stenbakk og Sara Beitz er på lanseringsturné rundt om på de forskjellige videregående skolene i fylket for å informere om den nye appen.

– Appen er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra elever som ønsker mer informasjon om tidspunkt og hva de skal på når det gjelder arrangementer i regi av Den kulturelle skolesekken, sier Torill Sjømæling, ansvarlig rådgiver for DKS i videregående skole Vestfold.

– Informasjon finnes flere steder, men når ikke alltid fram til målgruppen elevene. Vi håper derfor at en lett tilgjengelig app kan hjelpe til med å nå ut til flere og gi en påminnelse om det som kommer. Vi tror at gode rammer er med på å gi en bedre opplevelse, legger Sjømæling til.

Konkurranse

Ved å laste ned appen DKS Vestfold på Apple App store eller Google Play kan du med enkle grep få informasjon og varsel om det du skal oppleve.

Det utlyses også en konkurranse i forbindelse med appen. Den skolen med flest nedlastninger og bruk av appen innen 1. mars 2017 vinner en ekstra konsert eller en teaterforestilling til skolen. På grunn av varierende skolestørrelser regnes det ut prosentdel av elever som laster ned appen.