MIA klar for kommersialisering - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 28. apr. 2016
  • 14. jun. 2016

MIA klar for kommersialisering

TPV UB gleder seg til å presentere mobilapplikasjonen under NM.

I dag gikk startskuddet for NM for ungdomsbedrifter på Lillestrøm. For Fredrik Aas, Erlend Gaupset, Martin Åkra, Thomas Lie, Gustas Doksas og Tony Do TPV UB har det vært intense uker med forberedelser før møtet med landets 73 beste ungdomsbedrifter.  

– Vi har jobbet hardt i forkant av mesterskapet for å levere så gode rapporter som overhodet mulig til de ulike kategoriene vi konkurrerer i, forteller Fredrik Aa.

Nye tilleggsfunksjoner

TPV UB har utviklet en enkel mobilapplikasjon som skal erstatte dagens håndterminal. Applikasjon har alle funksjonene til en håndterminal, i tillegg til nye spennende funksjoner, og guttenes mål er å gjøre tjenesten bedre enn dagens alternativ og til en lav pris.

– Parallelt med rapportskriving har vi jobbet med utvikling av applikasjonen og vi er stolte over at MIA (Mobile Inventory Assistent) nå er klar for kommersialisering. Databaseintegreringen er også ferdig og vi gleder oss til å presentere MIA for de andre bedriftene på NM, sier Aas.Bilde av TPVs stand på NM på Lillestrøm

For guttegruppa, som tok hele seks priser under fylkesmessa i Boligmappa Arena i april, er NM en gylden anledning til å bli kjent med nye mennesker og eventuelt potensielle samarbeidspartnere.

– For oss handler ikke NM bare om å vinne priser, men også om å bygge et større nettverk og få frem vårt produkt og visjon.

Fremtidens arbeidsplasser

Torsdag ettermiddag står Erna Solberg for den offisielle åpningen av mesterskapet. Statsministeren har i mange år engasjert seg i arbeidet for entreprenørskap i utdanning.

– Vi i regjeringen heier på de unge! Ungt Entreprenørskap er en viktig institusjon som får frem skaperkraften hos unge, noe som vil komme godt med når fremtidens arbeidsplasser skal skapes, sier statsministeren i en pressemelding.

Fredag ettermiddag klokka 15 starter premieseremonien på Lillestrøm. Se skolens FB-side for bilder og oppdateringer underveis.

 

Les mer om ungdomsbedrifter på THVS' nettside: