NM-billett til TPV UB - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Stine Indahl
  • 18. mar. 2016
  • 18. mai. 2016

NM-billett til TPV UB

Plukket ut som wildcard til å representere Vestfold under NM for Ungdomsbedrifter.

– Da jeg fikk telefonen fra Ungt Entreprenørskap visste jeg ikke hva jeg skulle tenke. Nå er jeg bare så glad. Det er dette vi har jobbet for, sier Fredrik Aas på telefon fra Oslo.

Etter onsdagens fylkesmesse på hjemmebane hadde guttene i TPV UB vanskelig for å skjule skuffelsen over at hele seks premier ikke var nok til å sikre seg plass under NM. Allerede ett døgn etterpå kom imidlertid den gledelige nyheten om at Ungt Entreprenørskap tar med seg TPV UB som ett av to wildcards til å representere Vestfold når de beste ungdomsbedriftene fra hele landet konkurrerer på Lillestrøm 28. og 29. april.

Bilde av TPV UB

– Vi skal gjøre så godt vi kan for å vinne de kategoriene vi kan, men NM handler ikke bare om å vinne. Arrangementet er også en anledning til å møte folk fra næringslivet og knytte kontakter. I tillegg ser det bra ut på CV-en. Det er mange grunner til at vi tar dette så seriøst som vi gjør, sier Aas.

– Fortjent!

Dermed slår Fredrik Aas, Erlend Gaupset, Martin Åkra, Thomas Lie, Gustas Doksas og Tony Do følge med skolekameratene fra Uvær UB som er direkte kvalifisert til NM etter å blitt kåret til beste IA-bedrift i Vestfold under onsdagens fylkesmesse.

– Dette var veldig fortjent! Guttene i TPV UB har jobbet hardt, og jeg tror de har gode sjanser til å vinne priser under NM, sier en stolt lærer Lena Nordby Jensen.

Må bruke ferien

Nytt mesterskap betyr nye konkurransekategorier, nye kriterier og flere innleveringer. Kort fortalt mer jobb og mindre påskeferie.

– Fristen for innlevering av konkurransemateriell er 1. april, så det blir nok litt jobb i påska. Jeg har iallfall tatt med meg PC-en og er innstilt på å gi tilbakemeldinger underveis, sier Nordby Jensen.

Planlegger aksjeselskap

Læreren kan nok like godt logge på PC-en først som sist, for guttene i TPV UB har ingen planer om ligge på latsiden i ferien.

– Én dag ferie får vi nok, men vi må se an hvor mye arbeid det er. Jeg har iallfall satt av mye tid til jobb i påska, forteller Fredrik.

– Nå dere tenker på hvor mye tid dere allerede har brukt, og planlegger å bruke framover; er det verdt det?

– Definitivt! Vi har planer om å starte et AS etter hvert når den tid kommer. Egentlig kunne jeg tenkt meg og jobbet enda mer. Og det skal jeg også, avslutter Fredrik Aas.

Les mer om NM for Ungdombedrifter på Ungt Entreprenørskaps nettsider.


Fylkesmesse for Ungdomsbedrifter

Foto: Medier og kommunikasjon, THVS Foto: Medier og kommunikasjon, THVS Foto: Medier og kommunikasjon, THVS Foto: Medier og kommunikasjon, THVS Foto: Medier og kommunikasjon, THVS Foto: Medier og kommunikasjon, THVS Foto: Medier og kommunikasjon, THVS Foto: Medier og kommunikasjon, THVS