Påskemoro på Tårngården - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • Foto: Randi P. Heimstad
  • 21. mar. 2016
  • 18. mai. 2016

Påskemoro på Tårngården

Livsglede for Eldre-elevene inviterte til hatteparty, bingo og påskequiz.

Påska er rett rundt hjørnet og onsdag arrangerte en av Livsgledegruppene ved THVS hyggekveld ved Tårngården eldresenter.

– Vi var i alt 27 unge og eldre som koste seg i hverandres selskap. Alle hadde pyntet seg med hatter og Elna Pedersen, også kalt Mossa, ble kåret til vinner for kveldens fineste hatt, forteller livsgledekoordinator Randi P. Heimstad ved THVS.

Bilde av påskemoro på Tårngården

Sponset kake

Ingrid Bakkerud og Maria Tran fra Hedrum ungdomsskole underholdt med nydelig sang og musikk. Det ble lest vårdikt og sunget vårviser og Livsgledegruppen hadde laget påskequiz og arrangerte bingo – til stor glede for de eldre.

– Takket være blant annet Torstrand blomster og Nanset blomsterverksted kunne vi dere ut påskeblomster og andre fine gevinster under premieutdelingen. I tillegg sponset Bakers på Tostrand med deilig bløtkake pyntet med påskeegg, forteller Heimstad.

Begeistret

Etter kåringer og premieringer viste elevene bilder og film fra Livsgledeprosjektet så langt i dette skoleåret. Det ble tilbakeblikk på aktiviteter både fra Tårngården eldresenter og andre institusjoner i Larvik kommune.

– Kvelden var meget vellykket og de eldre var veldig begeistret over hva elevene hadde stelt i stand, avslutter Randi P. Heimstad.

Bilde av påskemoro på Tårngården

Bilde av påskemoro på Tårngården

Bilde av påskemoro på Tårngården