Strålte av danseglede - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS
  • 02. nov. 2016
  • 10. jan. 2017

Strålte av danseglede

Elevene fikk vist fram både skolen og ulike dansestiler med sitt varierte Dansebonanza.

– Publikum lot seg imponere av kreativiteten elevene viste ved å ha utforsket de ulike områdene på skolen. De likte variasjonen mellom ulike dansestiler og at de ble kjent med skolens områder på en annerledes, spennende og morsom måte, forteller danselærer Anette Dolva.

Bilde fra DansebonanzaTorsdagens vandreforestilling er et resultat av et tett samarbeid mellom danseelevene på Vg1, Vg2 og Vg3. Sammen har de funnet velegnede rom rundt om på skolens område og jobbet for å tilpasse dansen til akkurat den plassen.

Tar ansvar

– Etter en noe kaotisk generalprøve opplevde elevene at brikkene falt på plass etter litt ekstra øving før første forestilling, forteller Dolva, som sammen med resten av danselærerne er godt fornøyd med elevens innsats:

– Vi ser at elevene tar ansvar – både ved å være forberedt på det de skal gjøre på «scenen» og gjennom forberedelsene med alt fra rydding av siter til hår og kostymer som de legger ned i forkant. Alt dette er avgjørende for at en forestilling skal bli bra, avslutter Dolva.


Bilder fra Dansebonanza

Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl