Strålte fra scenen - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 15. des. 2016
  • 21. mar. 2017

Strålte fra scenen

Elevene tok publikum med storm og sjarmerte med rap, tango og sprudlende juleglede.

Når stolradene i Kon-Tiki fylles til siste plass og julestjerne og elever skinner om kapp fra scenen, er det ingen tvil om at jula har kommet til THVS. Tirsdagens tradisjonsrike julekonsert ble heller intet unntak, og publikum lot seg rive med av den imponerende variasjonen i både musikksjangre, språk og dans.

– I år har vi hatt to band og to sang- og bevegelsesgrupper. Elevene har valgt alle sangene selv, bortsett fra de to åpningssangene. Det har resultert i et sprekt program med flere relativt nye sanger, fortalte lærer Hilde Økstad fra scenen før det hele braket løs.

Og sprekt ble det! Elevene hadde nemlig en rekke sang- og danseoverraskelser på lur før klassiske julesanger som «Tenn lys», «Jeg så mamma kysse nissen» og Alf Prøysens «Julekveldsvise» avsluttet konserten.

Imponerende spilleliste

På den imponerende spillelista sto blant annet en egenkomponert sang om lærerne etter melodi av «Møkkamann», dansebattle, One Rebublic sin hit «Counting Stars», dans fra Kosovo og «Feel this moment» med Pitbull og Christina Aguilera. I tillegg hadde Sven tatt på seg jobben med å lage norsk tekst til rap-låten «Monster» med Eminem og Rihanna, og da elevene bød opp til en forrykende tango steg stemningen i salen enda ett par hakk.

Dermed var det en strålende fornøyd elevgjeng som ble klappet av scenen og som kunne ta med seg den gode julestemningen videre inn på kjøkkenet der de disket opp med kaker og kaffe til sine innbudte gjester.


Julekonsert i Kon-Tiki

Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl Foto: Stine Indahl