Velkommen til foreldremøte på Vg1 - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 06. okt. 2016
  • 13. des. 2016

Velkommen til foreldremøte på Vg1

Inviterer foreldre på Vg1 studieforberedende til å snakke sammen og dele sine erfaringer som tenåringsforeldre.

– Skolen ønsker å tilby en arena der foreldre og foresatte kan snakke sammen om både erfaringer og utfordringer i foreldrerollen. Forhåpentligvis vil onsdagens foreldremøte også bidra til økt innsikt i Larviks ungdomsmiljø og hvordan forberedelsene til russetida starter allerede på Vg1 og Vg2, sier studierektor Trude Cecilie Hasle.

Grensesetting

Foreldremøtet holdes i kantina på THVS (2. etasje) onsdag 12. oktober og starter klokka 18.00. Til stede på møtet, sammen med rektor Robert Rognli og studierektor Trude Cecilie Hasle, er også høgskolelektor Mattias Øhra og representanter for politiet i Larvik.

– Politiet kommer for å orientere om dagens ungdomsmiljø i Larvik, mens Øhra vil snakke om foreldrerollen og viktigheten av å følge med og sette grenser også etter 18-årsdagen, forteller Hasle og legger til:

– Vi ser at elevenes forberedelser til russetida starter tidlig og det gjelder for oss voksne å koble oss på. Det er ikke alltid like enkelt, men det er viktig at vi tør å si ifra og ikke er naive. Skolen håper at det oppleves som positivt å snakke sammen om hva det betyr å ha en ungdom i huset og alt det fører med seg av både gleder og utfordringer.