Grease-billetter under juletreet? - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 20. des. 2017
  • 18. jan. 2018

Grease-billetter under juletreet?

Billettsalget til den populære musikalen er i gang. 14. februar er det premiere i Bølgen.

Er du fremdeles ikke helt i mål med julegaveshoppingen? Da har elevene på musikk og dans følgende tips: Gi bort en billett til Grease i februar!

– Opplevelsesgave er alltid hyggelig å få. Jeg syns iallfall selv at det er mye mer spennende enn mange andre gaver, sier Kine Olafsen.

Vg3-eleven er en del av PR-gruppa til årets forestilling og håper å spille for fullsatt sal under samtlige fire forestillinger.

– «Alle» har hørt om Grease og jeg tenker at det er en musikal som passer for de fleste aldre. Vi håper at både unge og eldre vil komme i Bølgen, og kanskje syns de eldre at det kan være gøy å se skoleelever vise fram en populær musikal, sier Kine.

Godt i rute

Som en del av orkesteret er hun nå godt i gang med øvingene allerede.

– Vi har øvd sammen nå hver onsdag siden høstferien. Fremdeles er det en del pirk som gjenstår, men jeg føler at vi er godt i rute.

Nå venter en velfortjent juleferie på både musikk- og danseelever før øvingene intensiveres i januar og fram mot premieren.

– Planer er at vi starter fullt med å øve sammen over jul. Når alle er trygge på hva de selve skal gjøre i forkant, er det lettere å sette det sammen og vi kan fokusere på å få helheten til å fungere.

Øvingshelger

På nyåret venter også to intense øvingshelger på elevene. I uke tre og uke seks samles elevene og arbeider sammen både lørdag og søndag.

– Jeg syns det er koselig med øvingshelger. De er med på å gjøre oss enda mer knyttet sammen. Selv om musikerne og sangerne ofte er delt i ulike grupper, så er vi jo ikke flere elever enn at vi likevel føler oss som én sammensveiset gjeng, avslutter Kine Olafsen.

Dette skoleåret er det satt opp to skoleforestillinger for ungdomsskoleelever, og det er derfor kun billettsalg til to ordinære forestillinger. Det gjelder med andre ord å være tidlig ute. Billetter kjøpes via Bølgens nettside.