Nå blir det julekonsert i Larvik kirke - Vestfold fylkeskommune '
Hopp til innhold Hopp til meny
  • Del
  • Google+
  • RSS

 

  • 01. des. 2017
  • 13. des. 2017

Nå blir det julekonsert i Larvik kirke

Onsdag 6. desember fyller musikk- danseelevene kirken med julemusikk.

Etter to års opphold fra den tradisjonelle julekonserten, inviterer igjen elevene ved musikk- og danselinja til konsert i Larvik kirke. Totalt er over 60 elever involvert for å skape den perfekte førjulsstemningen.

– Det blir mange ulike innslag. Flere elever har tatt initiativ og sagt at de har lyst til å bli med. De har selvfølgelig blitt tatt med inn i programmet, forteller Marte Dreng, Mary Rose og Jenni Gloppe Solem i 3MDA.

De tre Vg3-elevene er en del av PR-gruppa som har ansvaret for markedsføringen av onsdagens konsert, og frister blant annet med korsang, trompetduetter og vokalensemble.

– Dette er en del av Vg3-faget instruksjon og ledelse. Vi produserer ulike konserter i løpet av skoleåret og rullerer på ansvarsområdene for hvert prosjekt, forteller Jenni.

Lærer mye

Avgangselevene legger ikke skjul på at det har vært mye jobb siden de startet med forberedelsene etter høstferien, men først og fremst har forberedelsene vært både morsomme og lærerike.

– Det er kjempegøy! I tillegg lærer vi mye som er relevant i forhold til arrangementsgjennomføring. Vi finner ut hva som fungerer best og hvordan det er lurt å sette sammen programmet.

Noe for alle

Nå håper de at det er mange som unna seg et avbrekk i førjulsstria og bidrar til å fylle på benkeradene i Larvik kirke på onsdag for å oppleve blant annet Deilig er jorden, utdrag fra Carmina Buran og ballader som Come in and stay a while.

– Denne konserten passer for alle som vil komme i julestemning, avslutter Marte, Mary og Jenni.

Østlands-Posten: Thor Heyerdahl-elevenes egen julekonsert

Plakat julekonsert